Ti je ketu: Ballina > Shëndeti
Ndjenja e brengosjes dhe sugjerimet për kapërcimin e saj

Brengosja mund të jetë pjesë e jetës së çdokujt. Ajo madje ndonjëherë mund të jetë edhe e dobishme, sepse mund të nxisë për të vepruar në zgjidhjen e ..
Xhelozia ndjenjë e mundimshme

Xhelozia është ndjenjë e mundimshme, një përjetim i individit, se është duke e humbur vlerën në sytë e personit shumë të rëndësishëm për të – ose kur ..
Maskat ushqejnë fytyrën

Lëkurës së fytyrës i nevojitet kujdes i veçantë. Nëse e zgjidhni maskën e përshtatshme, menjëherë do t’i vëreni ndryshimet!..
Trashësia nuk është vetëm problem estetik

Ka dëshmi se pesha e tepërt ndikon në çdo organ të trupit. Edhe në shpirt. Bukuria, në fakt, është në vend të fundit të listës së argumenteve për dobë..
Faqe 1 / 4

..
Revista TEUTA
276

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version