Ti je ketu: Ballina > Aktuale > RISI: Produkte nga brendi gjerman Essence
RISI: Produkte nga brendi gjerman Essence

 

 

shine last & go! llaku xhel i thonjve
Për thonjtë ëndërrues, me pamje të re dhe pa kompromis! Formula me efektin nga xheli siguron qëndrueshmëri optimale, ngjyrë intensive dhe një shkëlqim të mahnitshëm. Lustrimi vegan, shkëlqyes nga xheli është në dispozicion në nuanca super të pigmentuara dhe shumëngjyrëshe, të cilat thahen edhe më shpejt se llaqet aktuale, të cilat i lënë vendin llakut shine last & go!
1,69€


www.essence.eu

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
275

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT 2017 TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version