Ti je ketu: Ballina > Opinione
Çfarë flet gjatësia e flokëve për karakterin tuaj?

Sipas disa hulumtimeve, gjatësia e flokëve nuk definon vetëm stilin e frizurës suaj, por e karakterizon edhe personalitetin tuaj...
Përvoja me trenin famëkeq të `Bllacës`

Treni u ndal në Bllacë. Një lumë të dëbuarish, të cilëve ne iu bashkuam me 1 prill. Kohë e vranët e me shi. Skenarët se çfarë mund të ndodhte tutje, v..
Lavdërimet e tepruara në rrjetet sociale

Unë nuk po u besoja veshëve, edhe pse gruaja që fliste nga ana tjetër e ekranit ishte për t’u besuar: e kuruar deri në detaje, e zgjedhur në fjalët që..
Vikendi i suksesshëm

Organizojani vetes së paku një herë në muaj vikendin pa detyrime. Kënaquni!i..
Faqe 1 / 4

..
Revista TEUTA

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version