Ti je ketu: Ballina > Aktuale
Koronavirusi, Epidemia që ka për pasojë sterilizimin e meshkujve, të cilët janë 3 herë më të atakuar se femrat!

Virusi ‘Kurora’, - grip, ndër më të rrezikshmit që përfshiu gjithë globin, preku edhe vendin tonë. Çfarë është ky lloj infeksioni me virusin e ri, që ..
Re e vjehërr konflikt i vjetër

E di çka ka të re? - më pyeti në telefon Arta, mikesha ime në natën e zgjedhjeve. Duke menduar se ajo kishte ndonjë informacion për rezultatin e zgjed..
Aktoret që meritojnë një mbrëmje përkujtimore

Me vite përpiqem të jem klithje e një kujtese të harruar, të asaj gjenerate krijuesish që bënë hapat e parë në krijimtarinë artistike në vendin tonë, ..
Udhëtimi im i parë në Shqipëri

Rreth gjysmë shekulli kishim ndalesa takimi me gjysmën tjetër të vendit amë. Kaq vite mall e dhembje për të afërmit e mbetur andej ‘gardhit’, siç prak..
Në kujtim të Sokol Olldashit: Kështu e rrita Kolin tim...

Përfundimi fatal i ish-ministrit shqiptar, Sokol Olldashi, në fundnëntorin e vitit 2013, thjesht – trishtoi çdokënd, la pa frymë! Me të ëmën, zonjën K..
Helmimet në Kosovë, 1990: Intervistë me Dr. Bernard Benedetti, psikiatër francez

Shkatërresa e shqiptarëve në Kosovë pati nisur, veç të tjerash, edhe me helmimin e 7000 nxënësve, si askund në atë ish-shtet! Me gjithë fshehjen e së ..
Faqe 1 / 5

..
Revista TEUTA
277

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version