Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Rrugëtim të mbarë!
Rrugëtim të mbarë!

Avancimi i grave të zonja, gjithëherë ka qenë synim e përkrahje e revistës TEUTA. Zgjedhja e zonjës së shquar, Vjosa Osmani, shpërfaq edhe pasurinë e një shoqërie!

Urime dhe suksese në punën presidenciale, Zonjë, Kosova pret shumë prej jush!

Revista TEUTA

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version