Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > Zonjat intelektuale që lanë gjurmë në kulturën shqiptare
Autore Sanije Gashi
Zonjat intelektuale që lanë gjurmë në kulturën shqiptare

Libër ekskluizv me zonjat intelektuale shqiptare, që me punën e tyre vetëmohuese, me inteligjencën krijuese, me pasurinë njerëzore, bënë emër në profesionin e tyre duke lënë gjurmë me vlerë të paperëndueshme pas vetes. 

Revista TEUTA
Teuta Magazine

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version