Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > JETË GAZETARIE, Autobiografi Monografike
JETË GAZETARIE, Autobiografi Monografike

Ikona e gazetarisë kosovare, Sanije Gashi, në 55 vjetorin e punës gazetareske, sjell librin JETË GAZETARIE, Autobiografi Monografike. Një libër unik, tejet interesant për lexuesit, ku gazetarja e parë kosovare, me përvojën më të gjatë profesionale, zbulon histori të ndryshme për kohën e dikurshme institucionale në pallatin e shtypit Rilindja, ngërthehen në mënyrë të jashtëzakonshme ngjarjet dhe personalitetet e fushës së medies, shkruar nga një aspekt tërësisht i panjohur, për periudhën kur filloi punën, në kohën kur në Kosovë gazetaria ishte “profesion burrash”.

Revista TEUTA
279

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version