Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Violinisti i klasës botërore
Shkëlzen Doli
Violinisti i klasës botërore

Është e mahnitshme se çfarë arrin të lozë pa asnjë problem, prandaj thuhet se është violinisti më i madh shqiptar i të gjitha kohëve. Shkëlzen Doli interpreton kudo në botë, por duket më së miri në teatrin operistik të kryeqytetit austriak, aty ku fitoi famën dhe popullaritetin, në qytetin i cili i dha mundësi dhe e shndërroi atë në një personalitet me karrierë të plotë, të cilën e arriti nëpërmjet punës së vazhdueshme dhe të përsosur.

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
279

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version