Ti je ketu: Ballina > Aktuale > Modelja shqiptare me karrierën më të bujshme në industrinë e modës
Erjona Ala
Modelja shqiptare me karrierën më të bujshme në industrinë e modës

Erjona Ala

Pa dyshim kjo është modelja shqiptare me karrierën më të bujshme në industrinë e modës. Ka bërë emër të madh në mesin e kreatorëve më të njohur botërorë. Prandaj, lirisht mund të thuhet se, në ditët e sotme, ajo është bosi i modeleve shqiptare, me eksperiencën që ka. Erjona lindi në Mitrovicë, ndërkaq, përmes profesionalizmit, shtatlartësisë dhe shkathtësive të saj, arriti të pushtonte botën e modës perëndimore. Ala është një nga modelet me fitimin më të madh në botë, ndërsa kohët e fundit konsiderohet një nga modelet më të kërkuara ndërkombëtarisht.

 

© REVISTA TEUTA. Të gjitha të drejtat janë të rezervuara.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA
279

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version