Ti je ketu: Ballina > BOTIMET > PRISHTINA, MONOGRAFI UNIKE
Botimi III - Shqip/Anglisht
PRISHTINA, MONOGRAFI UNIKE

Ky libër i Sanije Gashit, është një tregim i sinqertë për qytetin e saj të lindjes, është një studim i gjerë dhe i hollsishëm shkencor që trajton jetën e rritën e saj bashkë me qytetin, është një kontribut memorial për historinë dhe ngjarjet të cilat duhet të shënohen që të mos harrohen.
Libri mbetet një testament i një publicisteje të merituar, që shkruan pa i rrudhur krahët, pasi gjërat i njeh dhe komunikon lirshëm, duke flakur dilemën “ta them” apo “mos ta them”, ngase e njeh mirë azimutin e lëvizjes së kohës në qytetin e saj.
 

Revista TEUTA

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version