Ti je ketu: Ballina > Moda > United Colors Of Benetton
United Colors Of Benetton

Emri i tij është Luciano Benetton, 84, italian. Ajo është Ayak Mading, 18, sudaneze. Ata kanë veshur të njejtat rroba nga United Colors of Benetton. Ata janë jashtëzakonisht të ndryshëm në aspektin e gjinisë, moshës dhe ngjyrës së lëkurës, por ata mbajnë të njëjtën buzëqeshje të atyre që shikojnë drejt të së ardhmes. Diversitet ekstrem në barazinë e bukurisë.

#RevistaTEUTA

 

Ju gjithashtu mund të jeni të interesuar në..

 

 

Revista TEUTA

Revistë Moderne për Gruan Dhe Familjen
"Revista TEUTA"
Prishtinë, Kosovë

 

 

Të gjitha të drejtat e portalit www. revistateuta.com janë të rezervuara.
Asnjë material, nuk mund të shfrytëzohet, kopjohet, riprodhohet, publikohet në asnjë mënyrë nga ndonjë portal apo ndonjë medium tjeter pa leje të shkruar nga TEUTA.
Të gjithë shkelësit e këtyre të drejtave do të ballafaqohen me ligjin. COPYRIGHT TEUTA
Kontakt: info@revistateuta.com  www.revistateuta.com
Prishtinë, Kosovë
 

Mobile Version | Desktop Version